Home » About » Magic

Magic bij De Tinnen Soldaat

Naast het verkopen van Magic: the Gathering in de winkel en online biedt De Tinnen Soldaat ook de mogelijkheid om Magic te spelen in de winkel. Zo is er iedere woensdagmiddag een moment om "casual" Magic te spelen in de winkel en is er iedere vrijdagavond een "Friday Night Magic" toernooitje. Daarnaast staan er altijd tafels voor je klaar om op te spelen. Ook buiten de winkel zijn wij actief en organiseren wij verschillende Magic activiteiten in de regio. Wil je zelf een keer wat organiseren en/of zoek je ondersteuning, neem dan gerust contact met ons op.

Bij De Tinnen Soldaat begrijpen wij dat Magic volledig in het teken staat van de "community".  Wij zien De Tinnen Soldaat dan ook als ontmoetingsplek waar liefhebbers hun hobby kunnen delen. Om dit te stimuleren is er iedere woensdagmiddag en vrijdagavond een Magic event.

Daarnaast is er ook een facebookgroep en een whatsapp-groep waar nieuws en activiteiten gedeeld worden.

Wil je graag toegevoegd worden aan de whatsapp-groep, laat hieronder dan je telefoonnummer achter. 

Telefoonnummers worden niet opgeslagen en alleen gebruikt om personen toe te voegen aan de whatsapp. Kijk voor meer informatie bij onze algemene voorwaarden en privacy beleid.

Ben jij een beginnende speler of heb je interesse in Magic? Om je op weg te helpen hebben wij hier alle nodige informatie voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.