Home » About » Bordspellen

Bordspellen bij De Tinnen Soldaat

Naast het verkopen van bordspellen in de winkel en online biedt De Tinnen Soldaat ook de mogelijkheid om spellen te spelen in de winkel. Zo is er iedere donderdagavond een spelavond waaraan iedereen mee kan doen. Daarnaast staan er altijd spellen voor je klaar om uit te proberen. Ook buiten de winkel zijn wij actief en organiseren of ondersteunen wij verschillende bordspel activiteiten in de regio. Wil je zelf een keer wat organiseren en/of zoek je ondersteuning, neem dan gerust contact met ons op. 

Bij De Tinnen Soldaat begrijpen wij dat (bord)spellen volledig in het teken staan van de "community". Samen met vrienden, familie of andere liefhebbers een spel spelen. Wij zien De Tinnen Soldaat dan ook als ontmoetingsplek waar (bord)spel liefhebbers hun hobby kunnen delen. Om dit te stimuleren is er iedere donderdagavond "Game Night" in de winkel. Ook is er een facebookgroep waar nieuws en activiteiten gedeeld worden. 

Zoek je een nieuw spel maar weet je niet waar je moet beginnen? De Tinnen Soldaat helpt je graag op weg.
Vaak helpt het al om te weten wat voor type spellen je leuk vindt. Kijk hier voor een kort overzicht van het soorten spellen die er zijn.

Uitgelicht:

Uitverkocht

Obscurio

€ 40,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Obscurio

€ 40,00

Obscurio is een coöperatief en asymmetrisch spel waarin spelers gevangen zitten in een duistere bibliotheek. Via het correct interpreteren van afbeeldingen uit een magisch handboek (grimoire) proberen de spelers te ontsnappen. Elke speler heeft hierbij een geheime rol. Eén speler speelt de Grimoire - het magische handboek met afbeeldingen en hints - en moet zijn team naar de uitgang begeleiden via diverse kamers, door aanwijzingen te geven over de juiste deur die gekozen moet worden.

De tovenaars (de overige spelers) werken samen om de aanwijzingen van de Grimoire te begrijpen en de juiste kaart te vinden. Maar pas op: er is een verrader in de groep! Hij of zij moet de groep in verwarring brengen en de tovenaars misleiden tijdens het bespreken van de illusiekaarten, zodat deze in de verkeerde
richting worden gedreven.

Communiceer efficiënt en vermijd de illusies op je pad om uit de bibliotheek te ontsnappen! Wees voorzichtig, je kunt niemand vertrouwen.